Kuhinje

Vi učestvujete u kreiranju Vaše kuhinje.
Na osnovu Vaših zahteva zajedno sa našim dizajnerima doći ćemo do najboljeg i najpraktičnijeg rešenja za Vašu idealnu kuhinju.
U ponudi imamo kuhinje od univera, puno drvo, farbanog medijapana, furniranog medijapana, hrastovog i bukovog masiv-a.
Kuhinjske frontove radimo i od farbanog stakla, stakla sa folijom, ogledala i dr.
Svi materijali mogu da se kombinuju u bezbroj varijanti.
Naše kuhinje postavljaju stručni majstori, stolari koji se pridržavaju svih uputstava savremene montaže kuhinja.

Klizni plakari

Klizni plakari svojom funkcionalnošću omogućavaju maksimalnu iskorišćenost Vašeg prostora.
Plakari sa kliznim vratima najbolje se uklapaju u bilo koju prostoriju.
Klizne plakare izrađujemo prema dimenzijama Vašeg prostora, od poda do plafona, od zida do zida, u dogovoru sa Vama nudimo Vam mogućnost da sami kreirate unutrašnjost vašeg plakara.
Za frontalni deo kliznog plakara koristimo visokokvalitetne aluminijumske profile (nekoliko modela) sa stoperima tj. usporivačima, za nečujni rad vrata, uz veliki izbor boja i dezena od univera, medijapana, stakla u boji i sl.
Klizne plakare postavljaju stručni majstori, stolari koji se pridržavaju svih uputstava savremene montaže.

Dnevne sobe i TV komode

Komode iz našeg proizvodnog asortimana se poručuju i izrađuju po željenim dimenzijama i dezenima. U ponudi imamo i klasične i moderne komode za dnevne boravke, spavaće sobe i predsoblja. U zavisnosti od željenog stila, komode se izrađuju od univera, furniranog ili farbanog medijapana ili masiva. Tokom izrade, koristimo isključivo najkvalitetnije materijale i okove poznatih evropskih proizvođača.

Dečije sobe

Prilikom izrade dečjih soba insistiramo na najkvalitetnijim materijalima, upravo zbog bezbednosti Vaših mališana. Funkcionalnost je najbitnija. Od nameštaja za dečije sobe kod nas možete naručiti izradu kreveta, plakara, komoda, polica, stolova, radnih površina, cipelarnika, kompjuterskih stolova i slično. Naš profesionalni tim dizajnera je tu da pomogne da se sve Vaše zamisli i želje Vaših najmlađih sprovedu u delo i stvore im životni prostor u kome će zadovoljno rasti. Naše dečije sobe se proizvode isključivo od najkvalitetnijih materijala među kojima su univer (preko 150 boja i dezena), farbani medijapan (preko 1000 nijansi boja) i sl.

Kancelarijski nameštaj

Ukoliko Vam je potreban nameštaj za kancelariju ili radni prostor slobodno nam se obratite. Na osnovu Vaših zahteva zajedno sa našim dizajnerima doći ćemo do najboljeg i najpraktičnijeg rešenja za taj prostor, bilo da se radi o kancelarijskom ormaru za registratore, radnom stolu, ostavi, pultu za prijem stranaka i sl. U ponudi imamo i gotove stolove i ormare, ali i izrađujemo po Vašoj meri, kao i pultove za radnje, butike i sl.

Razni nameštaj

Ukoliko Vam je potreban jedan deo nameštaja koji nije standardan ili uobičajen, slobodno nam se obratite. Na osnovu Vaših zahteva zajedno sa našim dizajnerima doći ćemo do najboljeg i najpraktićnijeg rešenja za taj prostor, bilo da se radi o ormaru, predsoblju, ostavi, kancelariji, pultu i sl. U ponudi imamo i krevete prema Vašoj želji i dimenziji sa propratnim dušekom i noćnim ormarićima. Neki od proizvoda koje možete poručiti su i: kancelarijski stolovi i ormari, biblioteke, vitrine, elementi za kupatila, pultovi, maske za radijatore.

EnglishSerbian