Namestaj za dečije sobe po meri

Dečije sobe po meri

Izrađujemo jako lepe i praktične dečije sobe gde se u malom prostoru može smestiti sve što je detetu potrebno uzimajući u obzir njihove potrebe

Zašto praviti dečiju sobu po meri?

Da bi dete imalo lepu i funkcionalnu sobu gde će imati prostora za učenje ali i za igranje. Dečije sobe treba da se razlikuju od ostalih prostorija u kući ili stanu i da u njima preovladavaju vesele boje i razigrana atmosfera.

Dečije komode

Izrađujemo lepe i praktične komodice gde mališani mogu da smeste sve svoje igračke ali i knjige

Ormari za dečiju sobu

Sve što mališani treba da smeste u svoju sobu može se izraditi po njihovoj zamisli, kao i ormari sa dosta polica i fijoka.

Kreveti za decu

Kreveti za dečije sobe mogu biti posebni, zajednički, na sprat ili odvojeni.  Oba deteta treba da imaju krevete, koji mogu biti i na sprat ako je soba manja sa posebnim stepenicama u koje se može smestiti prostor za odlaganje.

Dečije sobe za dečake

Izrađujemo jako lepe i praktične dečije sobe gde se u malom prostoru može smestiti sve što je potrebno dečacima

Dečije sobe za devojčice

Izrađujemo jako lepe i praktične dečije sobe gde se u malom prostoru može smestiti sve što je potrebno devojčicama

Sobe za tinejdžere

izradi soba po meri za tinejdžere treba posvetiti posebnu pažnju jer  one predstavljaju životni prostor u kome naši tinejdžeri provode najviše vremena. Najvažnije je da je dečija soba bude prostor koji odgovara  potrebama samog deteta, a posebno treba voditi računa o funkcionalnosti i bezbednosti nameštaja.

Dečije sobe po meri cene

Cene za dečije sobe zavise od veličine prostora i komada namštaja koji se projektuje. Najbolje je uklopiti ceo prostor i predvideti deo za spavanje, učenje, odmor i igru.