IZRADA KUHINJA PO MERI BEOGRAD

Kuhinje po meri

Kuhinje po meri su jedan od najzastupljenijih proizvoda u našem asortimanu i već punih 30 godina smo poznati po izradi kuhinja po vašoj meri. Na osnovu vaših dimenzija i oblika prostorije, prema vašoj ideji ili samostalno, dizajniramo ih i ugrađujemo. Pored cene koja je vrlo konkurentna ono na šta posebno obraćamo pažnju i godinama ne odusrtajemo od toga su kvalitet materijala i okova od kojih proizvodimo kuhinje.

Kuhinje od univera

Univer je jedan od najzastupljenijih materijala koji se koristi za izradu kuhinja po meri. Paleta od preko 200 dezena se može birati i  kombinovati i tako stvarati pravu sliku savršene kuhinje u kojoj provodimo najviše vremena u toku dana. Univer ploče su jako izdržljive i pogodne za kombinovanje. Dosta se koriste za minimalistički izgled kuhinja

Kuhinje od medijapana

Medijapan je materijal koji je pogodan za farbanje i  rezbarenje šara i kanelura. Može se farbati u mat, polusjaj ili visoki sjaj. Ovako obrađeni frontovi kuhinjskih elemenata se mogu odlično estetski uklopiti u prostoriju u kojoj se nalazi vaša kuhinja po vašoj želji. Takođe veoma je otporan  na vlagu. Zbog potreba rezbarenja i farbanja medijapana, njegova cena je nešto veća od univera.

Moderne kuhinje po meri

Ukoliko želite moderan dizajn, minimalistički ili luksuzan, možemo dizajnirati takvu kuhinju u dogovoru sa vama i našim dizajnerom. Najnoviji dekori se nalaze u našoj ponudi i stalno ih dopunjujemo. U kombinaciji sa kvarc ili mermernom pločom dobiće dozu modernog luksuza.

Kako izabrati materijal za kuhinju po meri

Pomoći ćemo vam da izaberete materijal za vašu kuhinju. Pre izrade u nasem salonu videćete uživo palete sa dekorima i bojama pa ćete tačno znati šta vam se sviđa

Kuhinje po meri cena

Kada je u pitanju kuhinja po meri, raspon cena je dosta veliki i u zavisnosti je od veličine, tipa materijala,  medijapana ili iverice, specifičnosti nekih elemenata, okova itd. Zato je i teško dati odgovor na pitanje kolike su cene po dužnom metru. Cena kuhinjskih elemenata od medijapana verovatno će biti veća nego od iverice kao što će kuhinja od drveta biti skuplja od kuhinje od medijapana. U našoj ponudi imamo preko 30 modela kuhinja koje su izložene u našem salonu, a zamislite koliko je samo varijanti još od tih modela, izbor je praktično beskonačan.

Zašto izabrati nas?

Izrađujemo kuhinje po meri više od 30 godina, stekli smo veliko iskustvo tokom tri decenije saradnje sa raznim kupcima i kompanijama.Nasi prodavci su iskusni i prate trendove. Imamo tim dizajnera koji vode računa o praktičnim detaljima , obavezno poštujemo rokove i imamo tim koji vrši isporuku i montažu.