ORMARI I PLAKARI PO MERI BEOGRAD

Klizni plakari

Ukoliko su vam potrebni klizni plakari po meri, na pravom ste mestu. Naša kompanija izrađuje klizne i američke plakare po vašim merama već dugi niz godina. Iskoristićemo vaš prostor na najbolji način i odrediti funkcionalnu unutrašnjost vašeg plakara uz moderan dizajn spoljašnosti

Protic Co plakari po meri

Klizni plakar je najbolje rešenje ukoliko želite da maksimalno iskoristite i ulepšate prostor. Naši klizni i američki plakari mogu da budu od ogledala, stakla, iverice ili medijapana. Posebno naglašavamo da konstrukciju za klizne plakare radimo od duplog materijala i naši plakari imaju i pod i plafon i puna leđa, tako da se prilikom montaže ne buše podovi i zidovi i u svakom momenru taj plakar možete preneti na drugo mesto.

  • Klizni garderoberi po meri

Gotovi plakari koji se rade u serijama ne mogu da zadovolje klijenta ni po dimenziji , ni po unutrašnjem rasporedu, zato se pokazala potreba za izradom kliznim i američkih plakara tačno po vašoj meri

  • Americki plakari po meri

Američki plakari koje izrađujemo po meri, su odličan način da smestite velike količine svojih stvari

  • Klasični ormari po meri

Ukoliko iz nekog razloga ne želite klizno otvaranje vašeg garderobera, možemo vam ponuditi i izradu ormara sa klasičnim otvaranjem sa integrisanim airmatik šarkama i slowmotion zatvaranjem.

Materijali i okovi koje koristimo

Klizni sistem koji koristimo je visokog kvaliteta i jedan je od najotpornijih na našem tržištu. Klizni sistem je izrađen od aluminijuma i modernog je dizajna i u kombinaciji sa jakim metalnim usporivačima omogućavaju tiho soft close zatvaranje.

Zašto da odaberete naše plakare sa kliznim vratima

Naši garderoberi se prave po želji kupaca u zavisnosti od ponuđenog prostora sa tihim zatvaranjem. Zajedno sa vama doći ćemo do najboljeg rešenja za vaš garderober.