RAZNI KOMADNI NAMEŠTAJ PO MERI U BEOGRADU

Komadni nameštaj po meri u Beogradu

Ukoliko tražite nešto što će savršeno odgovarati vašim specifičnim idejama, potrebama i željama vezanim za uređenje doma, onda je definitivno komadni nameštaj po meri najbolji izbor za vas.

Prednosti kupovine komadnog nameštaja po meri

Ukoliko vam je potrebno da popunite prostor ispod stepeništa ili imate jedan uzak deo kod nekog stuba i ne možete naći ništa što bi bilo adekvatno za taj prostor, mi vam možemo pomoći. Uradićemo tačno takav komad nameštaja po vašoj meri.

Širok izbor visokokvalitetnih materijala

Mogućnost izbora i kombinovanja materijala za vaš nameštaj, po prisupačnim cenama. U dogovoru sa našim dizejnerima doći ćemo do najboljeg rešenja

Komadni nameštaj po meri – Vrste

  • Cipelarnici

Popunićemo prostor za odlaganje obuće po vašoj meri izradom cipelarnika

  • Kupatilski nameštaj

Možemo vam ponuditi kupatilske ormare, ormariće, klizna pregradna vrata ili prostor kojim želite da odvojite mašinu za vaš

  •  Komode

Izrađujemo komodice, komode, noćne ormariće i sitni komadni nameštaj po vašoj meri.

  • Predsoblja

Predsoblje je prva prostorija u stanu i odaje prvi utisak o celom ambijentu, zato posebnu pažnju posvećujemo njigovoj izradi. Hodnici su uglavnom mali i uski prostori koji služi za odlaganje garderobe i obuće, zato je potrebno da se uradi detaljan plan i dizajn kako bi se maksimalno iskoristio taj prostor, uz prostor za vešalice i čiviluke.

  • Klub stolovi

Po Vašoj želji i meri izrađujemo klub stolove raznih oblika, boja, materijala i dimeznija. Visina stolova je različita, od 30,40 , 50cm pa i više.

  • Police

Police mogu dosta pomoći u organizaciju prostora i udoban su i komforan deo vašeg stana. Polica može imati bilo koji izgled koji vama odgovara i poklapa se sa ostatkom nameštaja. Ugradne police ili biblioteke za knjige omogućavaju prostor za skladištenje od poda do plafona, kao i uštedu prostora.

Komadni nameštaj po meri – Cena

Cena za komadni nameštaj zavisi od komada nameštaja kopji želite da izradimo po vašoj meri i od vrste materijala od kojeg se odlučite da radite nameštaj.