KANCELARIJSKI NAMESTAJ PO MERI BEOGRAD

Kancelarijski nameštaj

Jedna od stvari koje radimo dugi niz godina jeste izrada kancelarijskog nameštaja po meri. Uglavnom se firme odlučuju na izradu kancelarjskog nameštaja po meri. Stil uređenja kancelarije za direktore jeste individualna stvar i zavisi od ukusa, on mora da zadovolji visoke kvalitete i funkcionalne standarde. Dobro i prijatno opremljena kancelarija može ostaviti odličan utisak na Vaše poslovne partnere, klijente, kupce, zaposlene i prikazati Vaš imidž kao moderne i poslovne firme.

Kancelarijski radni stolovi po meri

Kancelarijski stolovi mogu biti rađeni u raznim dimenzijama i modelima kombinovani u više dezena, a u kombinaciji sa aluminijumskim, niklovanim ili farbanim nogama može se efikasno rešit funkcionalnost uz moderan izgled. Rešićemo problem suvišnih kablova a pregradama se postiže i visok nivo privatnosti na radnom mestu

Kancelarijski ormarići po meri

Dobru organizaciju i iskorišćenost prostora najbolje prati kancelarijski prostor izrađen po meri kupca. Najbolje rešenje jeste izrada kancelarijskih ormara po meri, gde možete staviti svu dokumentaciju, registratore i sl. kao i prateće kasete sa fijokama i komode za odlaganje.

Kancelarijski prijemni pult

Prvi utisak je važan, zato posebnu pažnju posvećujemo prijemnim pultovima. Dobro osmišljen i funkcionalan prijemni pult, igra važnu ulogu u pogledu imidža firme. Zato pravi odabir boja, opreme i nameštaja može uticati na poslovanje i uspešnost kompanije.

Veliki izbor materijala za kancelarijski nameštaj

Za izradu kancelarijskog nameštaja pružamo mogućnost izbora i kombinovanja velikog broja aktuelnih trendi materijala.

Jedinstven dizajn i izrada kancelarijskog nameštaja

Naš kancelarijski nameštaj omogućiće vam da se u poslovnom prostoru osećate prijatno jer ipak veliki broj ljudi iz raznih branši provede dosta vremena na radnom mestu. Zajedno sa vama ćemo uraditi projektovanje vaše kancelarije i  ispratiti to sa 3D skicama